DOLAR 32,2252 % 0.14
EURO 35,0923 % 0.55
STERLIN 40,9367 % 0.45
FRANG 35,6541 % 0.25
ALTIN 2.255,66 % 0,10
BITCOIN 2.274.164 -0.021

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Angelina Jolie ve Halle Berry’nin başrolde olduğu “Maude v Maude” filminin detayları duyuruldu

Warner Bros. Discovery haklarını yeni satın aldığı Maude v Maude filminin bazı detaylarını duyurdu. Angelina Jolie ve Halle Berry, filmde başrol olarak iki farklı ajana hayat verecek

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Angelina Jolie ve Halle Berry’nin başrolde olduğu “Maude v Maude” filminin detayları duyuruldu

Birçok stüdyonun ihale savaşlarına girdiği hafta sonunu Warner Bros. Discovery, Angelina Jolie ve Halle Berry‘nin başrolünde yer aldığı Maude v Maude filminin haklarını satın alarak tamamladı.

Scott Moiser’in senaryosunu kaleme aldığı ve yazar olarak ilk büyük satışlarından birini gerçekleştirdiği filmin yönetmenliğini ise Roseanne Liang üstlenecek. Ayrıca ikili filmin yapımcılığını da yürütecek.

Filme dair kesin ayrıntılar gizi tutulsa da içeriden bazı kaynaklar, Maude v Maude filminin James Bond ve James Bourne tarzı iki farklı ajanın karşı karşıya gelmesiyle globalde karşılığı olacak aksiyon dolu bir hikâye olarak tanımlıyorlar. İki farklı tavra sahip ajanlara hayat verecek olan Halle Berry ve Angelina Jolie 30 yılı aşkın süredir oyunculuk kariyerlerine sahip olsalar da bugüne kadar yan yana gelmemişlerdi.

Angelina Jolie’nin geçmişinde Ajan Salt (Salt), Bay & Bayan Smith(Mr. & Mrs. Smith), Lara Croft: Tomb Raider gibi aksiyon odaklı filmler yer alırken, aynı şekilde Halle Berry’nin geçmişinde de Bond filmi Başka Gün Öl (Die Another Day), John Wick 3: Parabellum, X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (X-Men: Days of Future Past), Kedi Kadın (Catwoman) gibi aksiyon dolu filmler yer aldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.