DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.604,95 1.05

TOGG’un şarj ekosistemiyle tanışın… Trugo indirilebilir durumda!

Türkiye’nin ilk elektrikli araç paylaşım platformu olan Trugo, elektrikli araç sahiplerinin şarj istasyonlarını bulmalarına ve rezerve etmelerine yardımcı olmak için geliştirildi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
TOGG’un şarj ekosistemiyle tanışın… Trugo indirilebilir durumda!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG geçtiğimiz ay ön siparişe açılmıştı. kısa bir süre içerisinde 177 bin 467 ön sipariş alan yerli otomobilimiz geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı envanterine girmişti.

Akıllı cihazımız TOGG ile ilgilenen vatandaşların aracı aldıktan sonra şarj noktalarına nasıl ulaşacakları hakkında birtakım sorular akıllarına gelmişti. TOGG mühendisleri bu duruma Trugo uygulamasındaki hizmetleri halka sunarak cevap veriyor…

Türkiye’nin akıllı ve yerli elektrikli şarj ağı Trugo, kullanıcı dostu ara yüzü ve şarj ekosistemiyle hayatınızı kolaylaştırıyor.

KULLANICI DOSTU BİR ŞARJ EKOSİSTEMİ

Türkiye’nin akıllı ve yerli elektrikli şarj ağı Trugo, kullanıcı dostu ara yüzü ve şarj ekosistemiyle hayatınızı kolaylaştırıyor. Elektrikli otomobiliniz için Türkiye’nin yüzlerce farklı noktasında size hızlı şarj imkanı sunan Trugo, eşsiz özellikleri ile yol boyunca sizin yanınızda olmaya devam ediyor.

Geniş altyapısı ve yaygın istasyon ağıyla elektrikli otomobiliniz için menzil kavramını ortadan kaldıran Trugo, piyasadaki tüm elektrikli otomobillerle de uyumlu.

TRUGO UYGULAMASIYLA BİZLERİ NELER BEKLİYOR

Yaygın Şarj Ağı: Yüksek performanslı ve geniş kapsamlı şarj ağına erişerek size en yakın şarj istasyonlarını görüntüleyebilirsiniz.

Anlık Şarj Durumu Takibi: Elektrikli otomobilinizin şarj işlemini her an, her durumda mobil uygulamamızdan takip ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Uçtan Uca Şarj Deneyimi: Trugo uygulaması üzerinden şarjınızı başlatabilir ve durdurabilir; ödemenizi Trugo Mobil Uygulaması ile tamamlayabilirsiniz. Geçmiş şarj işlemlerinizi gözden geçirebilir, şarj ekosistemiyle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Siz de Trugo Mobil Uygulamasını indirerek şarj ekosisteminde yerinizi alabilir ve yakın zamanda yayınlanacak onlarca yeni özellik ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

KAYNAK: HABER7

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.