DOLAR 32,5398 % 0.15
EURO 34,9172 % -0.2
STERLIN 40,8596 % -0.16
FRANG 35,6658 % 0.07
ALTIN 2.434,64 % -0,06
BITCOIN 64.517,22 0.348

Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Kumar masası’ dedikleri masa rulet masası çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen İzmir mitinginde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, ‘Bizzat kendilerinin ‘kumar masası’ dedikleri masa rulet masası çıktı. Ha bire dönüyor, nerede duracağı belli değil.’ dedi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Kumar masası’ dedikleri masa rulet masası çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Sevgili İzmirliler, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle selamlıyorum. Son birkaç gündür doktor tavsiyesiyle programlarıma katılamamıştım. Ankara’dan canlı bağlantı ile katıldığımız programlar oldu. Fakat bugün İzmir’deyiz. Muhteşem bir kalabalık var çünkü gençlik kiminle nasıl yürüyeceğini iyi biliyor.

“İSTANBUL’DA BUGÜN 360 BİN KİŞİYLE BİR ARADAYDIK”

İstanbul’da TEKNOFEST’te milletimizle buluşarak yeniden programlarımıza geri döndük. İstanbul’da bugün 360 bin kişiyle bir aradaydık. Muhteşem bir katılım vardı, heyecan vardı. Gençlik nerede, nasıl, kiminle yürüyeceğini gayet iyi biliyor.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN PARLAMENTO UZANTILARIYLA GÖRÜŞME YAPMADIK”

21 yıldır terör örgütlerinin saldırılarından korkmadık, örgütlerin parlemento uzantılarıyla gidip görüşmeler yapmadık. Kardeşlerim, Kandil’in parlementodaki temsilcileriyle kapalı kapılar ardındaa acaba Bay Bay Kemal ne görüştü? Bunu bir açıklasana. İzmir’e böyle birisi yakışıyor mu?

Bay bay Kemal bulduğu herkese bir Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı hediye etti. Böyle devlet mi yönetilir? Milletimiz 15 gün sonra sandıkta her birine mesajıyla bunlara verecek.

Bu seçim Bay Bay Kemal’i uğurlama seçimi olmalı. Kalan şu iki haftada durmak yok, yola devam. Bugünkü katılımı görünce size inanıyorum. İzmir kararını vermiş, gereğini yapacak. İzmir daha iyisine layık diyor, doğru. Peki İzmir’in büyükşehir belediyesi sende. Her yağmurda İzmir ne hale geliyor? İzmir’e AK Parti’nin getirdikleri ortadayken böyle bir nankörlük olur mu?

İstanbul’dan İzmir’e 7 buçuk saatte geliyorduk, şimdi 3 saat 15 dakika. Şurada Manisa İzmir arası o geçitler neydi? Açtık mı yolları? Bütün bu yolları açan biziz. Göreve geldik, ilk işimiz havalimanı oldu. Menderes Hava Limanı’nı İzmir’e kim yaptı. Bay Bay Kemal, sen neredeydin? Ne varsa yaptık, hala daha yapıyoruz. Sen İzmir’i çamurdan, çöpten kurtaramadın.

Biz hep çalıştık. Daima yolumuza devam ettik. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizin hanesinde asırlara bedel kalkınmaları kazandırdık. Dün Hasan Tahsin’in yürütttüğü mücadele bugün Kızıl Elma ile Atak ile TGC ile devam ediyor.

TCG ANADOLU İZMİR’E GELİYOR

Biz hep çalıştık, yolumuza devam ettik. Son hafta TCG Anadolu, Alsancak Limanı’na geliyor. Gezmeyi ihmal etmeyin. Her zaman bu fırsatı yakalayamazsın. Dedik ki; ‘Finali burada yapalım’

İzmir şimdi de Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Türkiye Yüzyılı’nı kimler kuracak? Siz, siz… Gençler ona göre Türkiye Yüzyılı’nı kurmaya hazırlanın. Bu muhteşem katılımı görünce büyük bir güvenle bakıyorum.

Kurtuluşun şehri İzmir, şimdi de Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Türkiye Yüzyılı’nı sizler kuracaksınız. Ben karşımda şu anda bu muhteşem katılımı görünce büyük bir güvenle bakıyorum. Türkiye Yüzyılı’nın şafağının sökmek üzere olduğu bir dönemde daha kendimizi milletimizin takdirine teslim ediyoruz.

“MASANIN GÖRÜNÜRDEKİ 7 AYAĞININ HEPSİ DE BİRBİRİNE DOLAŞMIŞ DURUMDA”

Bay Bay Kemal bulşduğu herkese Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif etti. Böyle devlet yönetilir mi? Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu? Hangi masada böyle eğri ayaklar olur. Biri HDP’ye söz verildiğini söylüyor. Öteki inkar ediyor. Kandil ne diyor, oyumuz Kılıçdaroğlu’na. Terör örgütünün ele başları orada. İzmir, Kandil’e evet der mi? Bunun en güzel cevabını 14 Mayıs’ta verecek.

Tefecilerden 300 milyar dolar bulduk hemen getireceğim diyor. Bıktık bu yalanlardan bulduysan bu parayı al getir, getirdin de niye getirdin mi dedik. Vereceksen Merkez Bankası’na diğer bankalara ver ama yalan söyleme. Bunlar esrar, eroin kaçakçısı. Onlardan aldıkları parayı buraya getirecekmiş, yok böyle bir şey. Bunların hayatı yalan.

Bizzat kendilerinin ‘kumar masası’ dedikleri masa rulet masası çıktı. Ha bire dönüyor, nerede duracağı belli değil

14 Mayıs İzmir’in tıpış tıpış oy vereceksiniz zorbalığını reddederek tercihini kullanmasıdır. 14 Mayıs Türkiye’nin ekonomisini Londra tefecilerine karşı, yerli ve milli duruşun zaferinin seçimi olacaktır. 14 Mayıs  Cumhuriyetimizin yeni asrında ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği yere çıkarma seçimi olacaktır. Cudi’de bu teröristleri gömdük mü? Gabar’da bu teröristleri gömdük mü? Terörden ülkemizi temizledik mi? Allah’ın izni ile daha da temizleyeceğiz. Bay bay Kemal ne diyor? Selo’yu cezaevinden çıkaracakmış. 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden oldu mu? Şimdi nerede? Edirne cezaevinde. Gidip ziyaret ediyor mu 6’lı masa ediyor. Hatta bebek katili Apo’yu da çıkaracakmış. Öyleyse 14 Mayıs’ta bunlara gereken dersi vermemiz lazım.

‘BAYRAKLI ŞEHİR HASTANEMİZİN İNŞASI BİTTİ’

İzmir’e son 20 yılda 223 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. Eğitimde 11 bin 415 adet yeni derslik inşa ettik. 4 yeni üniversite kurduk. 2’si stadyum olmak üzere 115 adet spor tesisi inşa ettik. Bayraklı şehir hastanemizin inşası bitti, 1 ay içinde hasta kabulune başlıyoruz. Çevre ve şehircilikte TOKİ kanalıyla konutlarımızı tamamlayıp hak sahiplerine verdik. Yapımı süren İzmir-Ankara Yüksek Hızlı tren hattını inşallah 2025’te tamamlıyoruz. Ne kadar özetlersek özetleyelim İzmir’e hizmetlerimiz anlatmak ile bitmiyor. Sizlerden 14 Mayıs’ta kararınızı çok iyi düşünerek vermenizi istiyorum.

Milliyet

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.