DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.222,02 -1.277

Sapık milyarder Jeffrey Epstein’in özel pilotu Nadia Marcinko ortadan kayboldu

Cezaevinde intihar eden ABD’li iş insanı Jeffrey Epstein’in uzun süre pilotluğunu yapan Slovakya doğumlu pilot ve model Nadia Marcinko, ortadan kayboldu. CEZAEVİNDE 70’TEN FAZLA KEZ ZİYARET ETMİŞ 37 yaşındaki Marcinko’nun , Jeffrey Epstein’i …

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sapık milyarder Jeffrey Epstein’in özel pilotu Nadia Marcinko ortadan kayboldu

Cezaevinde intihar eden ABD’li iş insanı Jeffrey Epstein’in uzun süre pilotluğunu yapan Slovakya doğumlu pilot ve model Nadia Marcinko, ortadan kayboldu.

CEZAEVİNDE 70’TEN FAZLA KEZ ZİYARET ETMİŞ

37 yaşındaki Marcinko’nun , Jeffrey Epstein’i Florida hapishanesinde olduğu dönemde 70’den fazla kez ziyaret ettiği belirtildi.

BELGELER SAÇILDIĞINDAN BERİ ORTADA YOK

New York Post’un haberine göre, mahkeme belgeleri yayımlanmaya başladığından bu yana Nadia Marcinko, New York’un Upper East Side bölgesindeki evinde görülmemiş.

TUZAĞA DÜŞEN KIZLAR ONUN KULLANDIĞI UÇAKLA SEYAHAT ETMİŞ

Florida hapishanesindeyken Epstein’i 70’ten fazla kez ziyaret ettiği belirtilen Marcinko’nun, “Global Girl” olarak tanındığı ve Lolita Express” adlı özel uçakta Epstein ve tuzağına düşen genç kızlarla seyahat ettiği belirtiliyor. Genç kızların uçtuğu söylenen “Lolita Express” adlı özel uçakta Epstein’le birlikte seyahat ettiği biliniyor.

HAVACILIK ŞİRKETİNİ DE YÖNETİYOR

Marcinko’nun aynı zamanda Aviloop LLC’nin CEO’su olduğu ve “havacılık endüstrisinde markaların büyümesini hızlandırmayı amaçlayan geniş bir hizmet yelpazesi sunduğu” bildirildi. Şirket, Epstein’in kardeşi Mark’a ait olduğu belirtilen bir New York binasında faaliyet gösteriyor.

NE OLMUŞTU?

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Jeffrey Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi’ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019’da ölü bulunmuştu. Epstein’ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein’ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

Öte yandan, Epstein’ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew’un New York ve Londra’da kendisini 17 yaşındayken taciz ettiğini öne sürerek 2021’de New York’ta dava açmıştı. Giuffre, Prens’in, reşit olmadığını bildiği halde rızası olmadan kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler.com

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.