DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.450,72 0.872

Asgari ücret toplantısı öncesi kritik görüşme! Bakan Işıkhan, TÜRK-İŞ’te

Asgari ücret zammı için kritik saatler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taraflara yaptığı davet ile milyonların maaş zammını belirleyecek toplantı bugün saat 16.30’da Beştepe’de gerçekleştirilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan …

Yayınlanma Tarihi : Google News
Asgari ücret toplantısı öncesi kritik görüşme! Bakan Işıkhan, TÜRK-İŞ’te

Asgari ücret zammı için kritik saatler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taraflara yaptığı davet ile milyonların maaş zammını belirleyecek toplantı bugün saat 16.30’da Beştepe’de gerçekleştirilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, heyecanla beklenen toplantı öncesi işçi temsilcisi TÜRK-İŞ’e gitti. Bakan Işıkhan ile TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüşme gerçekleştiriyor.

ASGARİ ÜCRETTE KRİTİK SAAT BELLİ OLDU

Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise toplumun tamamını ilgilendiren asgari ücret zammıyla ilgili geri sayıma geçildi. Asgari ücrete ilişkin kritik görüşme bugün saat 16.30’da Beştepe’de gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’ndaki tarafları arayarak davet etti. İşçi, işveren tarafı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan toplantıda yer alacak.

ZAMMI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kameraların karşısına geçerek asgari ücrete yapılacak zammı kamuoyuna bizzat açıklaması bekleniyor.

Ayrıntılar geliyor…

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haberler.com

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.