DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.670,00 1.077

Meteroloji’den Pazartesi için yoğun kar ve sağanak uyarısı! Okullar tatil olacak mı? İlk haber geldi…

Meteoroloji yarın için yeni bir uyarıda bulunarak 33 kentte tekrardan kar, sağanak, fırtına uyarısında bulundu. Çok sayıda il için sarı ve turuncu kodlu uyarısı yapılırken ilk okul tatili haberi de geldi. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu…

Yayınlanma Tarihi : Google News
Meteroloji’den Pazartesi için yoğun kar ve sağanak uyarısı! Okullar tatil olacak mı? İlk haber geldi…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul’da hafta sonu yağışlı hava etkili oldu. Ara tatilin ardından 20 Kasım günü ilk ders zili çalacak. Ancak kar yağışları nedeni ile “Yarın okullar tatil mi?” sorusuna çevrildi. Ve ilk tatil haberi geldi.

33 KENT İÇİN SARI VE TURUNCU ALARM

Meteoroloji kar ve sağanak için 33 kentte sarı ve turuncu alarm uyarısında bulundu. Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Mersin, Kars, Kastamonu, Kocaeli, Malatya, Mardin, Muş, Rize, Sakarya, Siirt, Tunceli, Şanlıurfa, Zonguldak, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Yalova, Karabük, Düzce

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Zonguldak Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, “Zonguldak il genelinde  olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.  Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelde 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

PAZARTESİ GÜNÜ İSTANBUL’DA HAVA NASIL OLACAK?

ERZURUM, KARS, AĞRI VE ARDAHAN’DA KAR

Meteoroloji, bu gece saatlerinden itibaren Erzurum ve Ardahan’da, yarın sabah saatlerinden itibaren Ağrı ve Kars’ta kuvvetli karla karışık yağmur ve kar görülecek. Kar yarın gece saatlerinde etkisini kaybedecek.

Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

RİZE VE ARTVİN’DE ŞİDDETLİ SAĞANAK VE KAR UYARISI

Meteoroloji’den yapılan tahmine göre, bu gece saatlerinden itibaren Rize ile kuzey ilçeleri başta olmak üzere Artvin’de çok kuvvetli ve şiddetli sağanak görülecek.

Yağışlar bu gece 1500 metre üzerindeki, yarın ise havanın soğumasıyla 900-1000 metre üzerindeki kesimlerde yoğun kar şeklinde olacak.

Kar kalınlığının 20 santimetrenin üzerinde olması bekleniyor. Yağışlar, salı akşamı etkisini kaybedecek.

Milliyet

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.