DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.222,02 -1.277

Cameron Diaz: Evli çiftlerin ayrı yataklarda uyumasını normalleştirmeliyiz!

Son olarak ‘Annie’ adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Cameron Diaz, sekiz yıl önce Benji Madden ile hayatını birleştirmişti. Diaz, katıldığı bir programda evli çiftlerin ayrı yatak odalarında uyumanın normalleştirilmesi gerektiğini savunarak, duyanları şaşırttı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cameron Diaz: Evli çiftlerin ayrı yataklarda uyumasını normalleştirmeliyiz!

‘Maske’, ‘Kötü Öğretmen’ ve ‘Charlie’nin Melekleri’ gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Cameron Diaz, müzisyen Benji Madden (44) ile 2015’te dünyaevine girmişti. İkilinin Raddix (3) adını verdikleri bir kızları olmuştu.

Sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren 51 yaşındaki Amerikalı oyuncu, katıldığı ‘Lipstick on the Rim’ adlı podcast yayınında ilginç bir açıklama yaptı.

“BEN KENDİ ODAMDA UYUYACAĞIM, O DA KENDİ ODASINDA UYUSUN”

Program sunucuları, eşlerinin horlamalarından şikayet edince araya giren Diaz, şu itirafta bulundu:

Ayrı yatak odalarında uyumayı normalleştirmeliyiz. Bana göre, benim ayrı evim olmalı, onun ayrı. Ortada bir aile evimiz var. Ben odama gidip uyuyacağım, o da odasına gidip uyusun. Bence böyle iyi.

TARTIŞMALI TERCİH!

Diaz, “Ortada ilişkimizi sürdürebileceğimiz bir yatak odamız var” diye de ekledi. Program sunucularının bu tercihin tartışmalı olduğu şeklinde espri yapması üzerine Diaz, bu durumu tersine çeviremeyeceğiyle ilgili espri yaptı.

Güzel oyuncu, ardından “Bu arada artık böyle düşünmüyorum çünkü kocam çok harika biri. Evlenmeden önce bu şekilde düşünmüyordum” açıklamasını yapmayı da ihmal etmedi.

Milliyet

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.