DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.179,17 -0.913

‘Bir Derdim Var’ akran zorbalığına dikkat çekti! Ömer ile Nilüfer arasında romantik anlar

Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi ‘Bir Derdim Var’, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, büyük beğeni topladı. İşte Bir Derdim Var’ın duygu yüklü ikinci bölüm özeti…

Yayınlanma Tarihi : Google News
‘Bir Derdim Var’ akran zorbalığına dikkat çekti! Ömer ile Nilüfer arasında romantik anlar

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan dizide ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu isimlerin yer aldığı ‘Bir Derdim Var’ ilk bölümüyle ekrana geldi. Diziden öne çıkanlar şu şekilde:

BESTE TUVALETTE KAVGA ETTİ

Beste okulun tuvaletinde dudaklarındaki kurumuşluğu gizlemek için ruj sürecekken diğer öğrencilerin gülümseyerek sohbet ettiklerini duydu. Onların seslerinden sonra sinirlenen Beste, öğrenciler arasından Ezgi’nin saçlarından tutarak tuvaletin aynasına kafasını vurdu. Beste’den korkan öğrenciler, şaşkınlıkla tuvaletten uzaklaştılar.

NİLÜFER VE ÖMER TARTIŞTI

Kuzey konusundaki haklılığını dile getiren Nilüfer, ne yaparsa yapsın Ömer’in haksız olduğunu dile getirmemesi üzerine sinirlendi. Ömer’in tartışma esnasında cebinden ilaçları çıkartarak Nilüfer’e ilaçlarını ihmal etmemesi gerektiğini belirtti. Nilüfer ilaçların kendisinin olmadığını söyledi.

NİLÜFER, BESTE’Yİ DİNLEDİ

Savaş yeni bir hasta getirildiğini söylemek için Nilüfer’in odasına girdi. Beste’yle alakalı bilgileri öğrenen Nilüfer konuşmak için yanına geldi. Beste, Nilüfer’e şu ifadeleri kullandı: Onları yapan ben değildim. Yani bendim ama köşede durmuş kendimi izliyordum. Her şeyi tutup fırlatıyordum. Sonra kendim ile göz göze geldim. Her yerim uyuşmuştu. Hiçbir şey hissetmiyordum.

EZGİ’NİN ANNESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Annesi Ezgi’nin elinden tutarak kliniğe getirdi. Burada kızına Beste’nin yaptıklarını gösteren anne, Nilüfer’e kızına bunu yapanın serbest bırakılmamasını istedi.

BESTE’NİN AİLESİ KLİNİĞE GELDİ

Anne ve babası Beste’ye ne olduğunu anlamak için kliniğe geldi. Nilüfer anne ve babasının Beste’ye dair pek bir şey bilmediğini farketti. Ailesi gergin bir şekilde kızlarını istediklerini söylediler.

KUZEY İLE NİLÜFER ANLAŞTI

Kuzey’in odasında olmamasından dolayı bir anda panikleyen Nilüfer çatıya çıktı. Orada Kuzey’in yatağını serip uzandığını gördü. Kuzey ile konuşan Nilüfer, kendine bir şey yapmaması durumunda isteklerini kabul etti. Daha sonra diğer çocuklarında aralarına katılmalarıyla sessiz sinama oynadılar. Oyun sırasında Ömer kliniğe gelerek Kuzey’le konuşmak istediğini söyledi. Ömer’in neden geldiğinin anlaşılmaması üzerine bir anda gerginlik yaşandı. Ömer, Kuzey’e annesiyle beraber olan kaybettiği fotoğrafını vermek için geldiğini söyledi. Bunun üzerine Nilüfer hata yaptığını anlayarak Ömer’den özür diledi.

ÖMER İLACIN ETKİSİNİ ÖĞRENDİ

Savcı Ömer, Nilüfer’in kaybettiği ilacının etkisini öğrenmek için profesyonel birisine danıştı. İlacın etkisinin yüksek dozda olduğunu ve gençlere verilmesinden imtina edildiğini Ömer, Nilüfer’den şüphelenmeye başladı.

BESTE BAYILDI

Ezgi, Beste’yi görmek için annesinden gizli olarak kliniğe geldiğini söyleyerek Nilüfer’den izin aldı. Beste ile görüşürken ruj hediye etti ve fotoğraf çekilmek istedi. Fotoğraf çekilirken ekrana bakan Beste bir anda bayıldı.

BİRİSİNİN ZARAR VERDİĞİNİ ANLADI

Nilüfer, kullanmadığı koluyla diğer koluna zarar verme ihtimalinin olmadığını anlamak için kendine kalp çizmeye çalıştı. Çizim esnasınd zorlanan Nilüfer, Beste’nin kendine değilde, bir başkasının Beste’ye zarar verdiğini anladı.

KUZEY, LEYLA’YI ÖĞRENDİ

Kuzey’den hoşlanıp, konuşmak için fırsat kollayan Özge, odasına gelip sohbet etti. Kuzey’in Leyla ve Miray olayını sorması üzerine, Özge gerçeği anlattı. Leyla’nın ikinci kişiliğin Miray olduğunu, dissosiyatif bozukluk yani çoklu kişilik bozukluğu olduğunu söyledi. Birisinin o gördüğü tatlı Leyla diğerininde tam tersi bir kişilik olduğunu belirtti.

EZGİ, BESTE’NİN AİLESİNİ ANLATTI

Okula Beste ile ilgili gerçekleri öğrenmek için giden Nilüfer, Ezgi ile konuştu. Ezgi, ailesinde sorunlar olduğunu, bir ara Beste’nin okula kafasında şişlik ile geldiğini, nedenini sorduğunda ise babasının sinirli olduğunu, kitapları falan fırlatırken ona geldiğini söyledi. Nilüfer, Ezgi’ye bu kadar şiddet uygulamasına rağmen neden ısrarla Beste’nin yanına olduğunu anlamakta zorlandı.

NİLÜFER HER ŞEYİ ANLADI

Beste’nin babasıyla gerçekleştirdiği görüşmede Baki’nin samimiyetine inanan Nilüfer, bütün bu olanları Ezgi’nin planladığını anladı. Beste, telefonunda Ezgi ve arkadaşlarının ona uyguladığı şiddetin görüntülerini Nilüfer’e gösterdi. Beste, Ezgi ve arkadaşların bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından arada paylaştıklarını, Ezgi olmadığında ise onu darbedip çektikleri videoyu Ezgi’ye attıklarını buna rağmen Ezgi okulun en popüler kızı olduğu için onunla kan kardeşi olacağını sanarak iz yaptırdığını itiraf etti. Nilüfer, Beste’ye travma sonrası stres bozukluğu yaşadığını söyledi. Yardım istemekten çekinmemesi , kimsenin bardağı taşırmasına izin vermemesi gerektiğini vurguladı.

NİLÜFER, BESTE’NİN EVİNE GİTTİ

Nilüfer, ailesinin şiddet uyguladığından şüphelenmesi Beste’nin evine gitti. Beste’nin babasıyla görüşen Nilüfer kızına şiddet uygulayıp uygulamadığını sordu. Baki, kızının bir gün telefonda konuşurken ‘sende benim için kıymetlisin’ gibi sözler ettiğini belirtti. Bir erkek arkadaşı olduğunu, kızına onun şiddet uyguladığını düşündüğü ifade etti.

ÖMER, BESTE’NİN AİLESİYLE KONUŞTU

Savcı Ömer, Beste’nin ailesiyle konuşarak sosyal medyada dolaşan videoların ve yorumların silineceğini belirtti. Bu arada Beste’ye bunu yaşatanlar için dilekçe oluşturduğu ve işlemlerin başlayacağını ifade etti.

NİLÜFER, EZGİ’YLE KONUŞTU

Ezgi okula onun için gelen Nilüfer’e Beste’nin yaşadıklarını ifade ettiğini düşünerek tüm yaptıklarını itiraf etti. Nilüfer hareketlerinden şüphelendiği Ezgi için sağlık tedbiri çıkarttı. Ömer, Nilüfer’in neden böyle bir şey yaptığını anlayadı.

‘Her 3 çocuktan 1’inin akran zorbalığına uğradığı biliniyor. Bir çocuk akran zorbalığı yapıyorsa bakılması gereken ilk yer ailedir. Şiddeti uygulayan çocuk da büyük ihtimalle başka bir şiddetin mağdurudur. Bu gençlerin psikolojik olarak değerlendirilmesi, altta yatan sebeplerin bulunup tedavisine başlanması gerekir. Hem de ivedilikle…”

ÖMER’LE NİLÜFER ARASINDA ROMANTİK ANLAR

Nilüfer evine giderken bir çocuğun Ömer’e ‘Mesut abi’ diye seslendiğini farketti. Ömer, Ezgi’ye karşı neden tutumunu değiştirdiğini Nilüfer’e sordu. Tartışma arasında Ömer’in neden onu beklediğinin sürekli vurgusunu yapan Nilüfer, Ömer’i öptü. İkili arasında romantik anlar gerçekleşti.

Milliyet

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.