DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.500,00 0.794

Beşiktaş’ta Aboubakar depremi! Görüştüğü takım ve istediği maaş ortaya çıktı

Burak Yılmaz’ın ayrılığı sonrası hareketli günler geçiren Beşiktaş’ta bir süredir forma giyemeyen Vincent Aboubakar’ın geleceği için sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Beşiktaş’ta Aboubakar depremi! Görüştüğü takım ve istediği maaş ortaya çıktı

Seçim süreci, teknik direktör değişimi, alınan istikrarsız sonuçlar… Beşiktaş, tüm bu sorunlarla uğraşırken listeye bir de Vincent Aboubakar eklendi. Teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın ayrılırken topa tuttuğu Kamerunlu, takımdan ayrılmak için görüşmelerde bulunuyor.

BURAK YILMAZ’DAN OLAY AÇIKLAMALAR

Siyah-Beyazlılar’da Şenol Güneş’in ardından teknik sorumlu olarak görev yapan Burak Yılmaz, kulüpten ayrıldıktan sonra Vincent Aboubakar için flaş açıklamalarda bulunmuştu.

Milliyet’e röportaj veren Yılmaz, “Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum” demişti.

Bu ifadelere Beşiktaş Kulübü, “Bu iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır. Aboubakar´ın Futbol A Takımımızın oynadığı son 4 karşılaşmada forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıdır. Aboubakar’ın avans talebi üzerine yakın tarihteki oluşacak hak edişlerine mahsuben bir kereye mahsus olmak üzere aylar öncesinden kendisine ödeme yapılmıştır” cevabını vermişti.

İŞTE GÖRÜŞTÜĞÜ TAKIM

Aboubakar’la ilgili olarak tüm bunlar yaşanırken Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad’ın Kara Kartal’ın yıldızıyla ilgilendiği ortaya çıkmıştı. Karim Benzema’nın yanında Aboubakar’ı düşünen Arap kulübünün, bu transfer için Beşiktaş’a 6.5 milyon Euro ödemeye hazır olduğu bildirilmişti.

5 MİLYON EURO İSTİYOR

Arap Yarımadası’na dönmek için 5 milyon Euro’luk talebi bulunan oyuncuya da 4 milyon Euro artı bonus öneren Al-Ittihad, Aboubakar cephesinden yanıt bekliyor. Yönetim olarak seçim sürecinde bulunan, teknik direktörünün değişme ihtimali bulunan Kara Kartal’da, tüm bunlar yaşanırken bir numaralı gündem maddesi Vincent Aboubakar oldu.

11 GOL ATTI

Beşiktaş’la bu sezon 18 maça çıkan Kamerunlu golcü 11 gol atarken 3 de asist yaparak takımın gol yükünü çekmişti.

Milliyet

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

HAFTANIN MAÇLARI

Adana Demirspor Adana Demirspor
 

MS
0 - 3

Galatasaray Galatasaray
Kasımpaşa Kasımpaşa
 

MS
1 - 0

Samsunspor Samsunspor
Sivasspor Sivasspor
 

MS
1 - 0

Konyaspor Konyaspor
Hatayspor Hatayspor
 

MS
1 - 2

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Fenerbahçe Fenerbahçe
 

MS
2 - 1

Beşiktaş Beşiktaş
Pendikspor Pendikspor
 

MS
1 - 2

Kayserispor Kayserispor
Alanyaspor Alanyaspor
 

MS
6 - 0

İstanbulspor İstanbulspor
Trabzonspor Trabzonspor
 

MS
0 - 0

Gaziantep FK Gaziantep FK
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
 

MS
0 - 0

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
Karagümrük Karagümrük
29 Mayıs 2024

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
DETAYLI FİKSTÜR